Искате ли да получите безплатна оферта за сепаратор от нашата фирма?
Искам, разбира се
За сухи смеси
curățare automată
ръчно почистване
За течни смеси
ДРУГИ ВИДОВЕ МАГНИТНИ СЕПАРАТОРИ
други връзки

МАГНИТНИ МЕТЛИ ЗА ГОЛЕМИ ПЛОЩИ И ЗА ЛЕТИЩЕ

Магнитна метла за големи площи с широчина 3000 мм Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители (скоби, пирони, стоманени стружки от машини) от летищни писти. Метлата лесно се окачва за превозно средство снабдено с окачващ механизъм. Използването на магнитната метла значително намалява присъствието на нежелани метални предмети на пистата на летището и повишава безопасността на летището. Магнитната метлата […]

По-подробна информация

Магнитна метла за големи площи с широчина 3000 мм

Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители (скоби, пирони, стоманени стружки от машини) от летищни писти. Метлата лесно се окачва за превозно средство снабдено с окачващ механизъм. Използването на магнитната метла значително намалява присъствието на нежелани метални предмети на пистата на летището и повишава безопасността на летището. Магнитната метлата е снабдена с много силни неодимови магнити.

 

Предимства на магнитната метла

  • бързо почистване на повърхността, намаляване на риска от повреди и наранявания
  • спестяване на време, работа с висока ефективност
  • лесно обслужване
  • лесно почистване – лостов механизъм
  • широчина на магнитна повърхност 3000 mm – по заявка изработваме с други размери
  • от неръждаема стомана
  • висока здравина

 

Почистване на летищни писти

 

 

 

 

 

Магнитна метла за големи площи с широчина 9000 мм

Магнитната метла се състои от три самостоятелни колички, свързани в едно цяло. Основната количка има прикачен механизъм, регулируем по височина в диапазон 280-480 мм от земята, а двете свързани колички имат фиксирани прикачни механизми. Пътният просвет на всички колички е 120 мм.  Метлата е регулируема по височина в диапазон 40-120 мм над земята и е оборудвана с пластмасови плъзгачи (предпазители) за предпазване от контакт с повърхността. Количките имат регулируеми по височина колела за лесно свързване и манипулиране.

 

Свързване на количките в конструкция

Магнитна метла за големи площи – колички една до друга  Магнитна метла за големи площи – колички една зад друга

Основната количка има телескопични рамена с дължина на изваждане ок. 1200 мм. Краищата на рамената са снабдени с топки за свързване на страничните колички. Всичко, освен прикачните механизми, може да бъде регулирано без използване на инструменти.

Количките могат да бъдат свързани една до друга (максимална широчина 9480 мм) или при необходимост една зад друга (широчина 3680 мм).

Теглото на цялата конструкция е ок. 790 кг. Количките са оборудвани с LED светлини и предупредителни обозначения (стикери).

 

Примери за използване

  • Писти, пътеки за рулиране и стоянки на летища
  • Големи паркинги
  • Състезателни писти за автомобили и мотоциклети
  • Площи на промишлени обекти
  • Логистични центрове

 

Почистване на летищни писти